NOVINKA!!! Naučte se s námi efektivně odpočívat

25.11.2010 20:07

Zveme Vás na pohodový víkendový pobyt spojený s meditacemi, uvolňovacím cvičením, relaxem na koňském hřbetě Jistě nám dáte za pravdu, že současný životní styl vyžaduje nemalé nároky na naši výkonnost, a mnozí z nás zapomínají na odpočinek, potřebu odreagovat se a načerpat novou sílu a harmonii.

Chcete zapomenout na své všední starosti? Dopřejte svému tělu to nejlepší. Pojeďte si společně s námi odpočinout v kouzelné přírodě chráněné krajinné oblasti Českého středohoří. Zdejší krajina svou krásou a malebností přímo vybízí k odpočinku i toulkám.Příroda nás zklidňuje, pročišťuje a energeticky dobíjí.

 

Zveme Vás na víkendový pobyt (skupina cca 20 účastníků) na rodinné farmě Zababeč, ležící na samotě mezi Litoměřicemi a Ústím nad Labem. Víkend je spojený s meditacemi, uvolňovacím cvičením, dále nabízíme možnost výkladu karet, astrologii a úžasného relaxu, na koňském hřbetě.

V ceně je zahrnuto:

Odpočinek, strečink – Naučíme se, jak efektivně odpočívat. Účinně protahovat páteř a tím aktivovat nervová centra spojená s orgány. Prokrvení orgánů vede k jejich očistě. Čisté tělo lépe pracuje, snáze se vyrovnává se stresem a dnešním rychlým tempem života. Jemné protažení šlach a uvolnění kloubních spojení. Cvičení je zaměřeno na protažení a zpevnění zádového svalstva.

Meditace – Pomocí energetických center našeho těla – čaker, docílíme nejen duševního vyrovnání, ale naučíme se jak správně uvolnit tělo a tím přijmout dostatečné množství potřebné energie.

Pobyt v penzionu a strava.

 

Místo pobytu:   Rodinná farma Třebušín-Zababeč

Termíny:           25. 27.03. 2011 (termín uzavření objednávek: 07.03.2011)

                         01. – 03.04. 2011 (termín uzavření objednávek: 14.03.2011)

                         27. – 29.05. 2011 (termín uzavření objednávek: 29.04.2011)

                         03. – 05.06. 2011 (termín uzavření objednávek: 05.05.2011)

Strava:             pátek večeře, sobota plná penze, neděle snídaně – (snídaně-švédský stůl, oběd a večeře-jednotné menu)

Cena víkendového pobytu:   1.550,-/os.

Ubytování v rodinném penzionu, který je součástí farmy Třebušín-Zababeč. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. (PARKOVIŠTĚ U FARMY)

Nabízené  placené  služby:

Cesta do našeho ʺJÁʺ

Astrologie je mapa od narození do dnešních i budoucích dnů. Kroky, které uděláte, jsou jen vaše. Zeptejte se astrologie, jaké životní etapy vám osud nabízí.

Tarotové karty jsou cestou. Zvolte si sami tu nejlepší.

Numerologie, vaše předpověď počasí na cestě životem. Je to energie a vibrace čísel, které nás ovlivňují.

Koně –  Kůň – symbol volnosti, elegance i ušlechtilosti. Odborníky je dokázáno, že jen pouhá jízda na koni na nás působí pozitivně a blahodárně. Farma Zababeč nabízí, projížďky, či pouhý kontakt s koňmi. Vhodné pro začátečníky i pokročilé.

Kontaktujte nás:   tel. 604 108 024      Dáša Humpolcová

dagmar.humpolcova@centrum.cz

http//dagmar-humpolcova.webnode.cz

                                         tel. 603 203 127      Katka Dubská

katka.dubska@tiscali.cz

https://www.masaze-katka-dubska.cz/

Zpět